Marc Jacobs

Vi kan nu stolt hälsa Marc by Marc Jacobs välkomna in i butiken.

Marc by Marc Jacobs är både roligt, coolt och snyggt på samma gång.

Under hela 2000-talet har Marc By Marc Jacobs klockor utvecklats extremt mycket. Det började på tidiga 2000-talet med endast en butik i Boston, därefter har det följt en hel explosion med nya butiker över hela världen och idag har företaget ,er än 100 butiker världen över.

Marc by Marc Jacobs klockor följer alltid de senaste trenderna, genom sin tuffa design och moderna tänk har klockorna sålt multum de senaste åren. Alla klockor har en detaljerad design ofta med varumärket själv på boetten.

Välkomna in och kika.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gabriela Boström » Bering :  ”mycket att välja”

  • Gabriela Boström » Bering :  ”finna smycke o brå pris”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln